PHONE ZONE<>
122014<><>

The Bot Squad: Puzzle Battles

Ovo je, prosto rečeno, fantastična igra. Ako volite tower defense/offense, napravite pauzu u čitanju SK i slobodno pokrenite download ovog naslova odma’ sada odma’!

Bot Squad je kombinacija tower defense/offense mehanike sa logičkim izazovima. Radnja je smeštena u futuristički grad gde se vodi bitka između robota za zalihe energije. Svaki nivo predstavlja mešavinu strategije, akcije i logike sa ciljem da svoje napadačke robote navigacijom kroz mini lavirinte sa preprekama dovedete do reaktora ili pak da protivničke robote sprečite da urade to isto vama. Zavisno od toga kakva vrsta nivoa je u pitanju na raspolaganju imate pokretne bustabote, defanzivne towerbote koji napadaju protivnika i stoppabote koji blokiraju prolaze. Do kraja igre otključaćete ukupno osamnaest botova, po šest u svakoj klasi. Tipično, na svakom nivou su tri zvezde koje morate da sakupite (ili odbranite od protivnika) kako bi dobili što veći rejting i otključavali više nivoe. Igra je podeljena u osam segmenata, svaki sa dvadeset progresivno sve težih nivoa. Za sakupljene energetske orbove unapređujete otključane robote, a tu su i kristali za ubrzavanje radnji, dopunjavanje baterija, ali i EMP oružje u okviru pojedinih težih nivoa. Jednostavan dizajn i kompleksna, izazovna i pre svega zarazna mehanika teraće vas da se vraćate ovom naslovu sve dok ne pređete i poslednji nivo.

Dragan KOSOVAC

 
Sid Meier’s Civilization Revolution 2
The Bot Squad: Puzzle Battles
Šta mislite o ovom tekstu?
Angry Birds Transformers
World of Tanks Blitz
Star Wars: Galactic Defense
Bonza Word Puzzle

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
100 MB
Cena:
besplatno sa mikrotransakcijama
Izvor:
Google play, iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera