TEST OF TIME<>
112014<><>

Jackie Chan’s Action Kung Fu

Ikona hongkongških akcionih filmova Džeki Čen, dobio je priliku da umlati negativce i u pikselizovanoj formi u ovom simpatičnom naslovu iz 1990. godine.

Moglo bi se očekivati da Džeki bude glavni junak jedne čistokrvne tabačine, ali ipak je posredi lepo upakovana akciona platforma u kojoj morate izbaviti sestru bliznakinju iz kandži zlog čarobnjaka.

Iako nije previše duga, igra prosto kipti od raznovrsnog sadržaja. Nivoi se obično sastoje iz više delova, različitih po izgledu i predstavnicima lokalne faune, a nekad i po načinu izvođenja. Tako će se klasične deonice u kojima natenane šetkate po platformama i pesničite se sa neprijateljima, smenjivati sa frenetičnim pentranjem dok nivo lave neumitno raste ka vrhu ekrana.

Žabe, po tradicionalnom kineskom verovanju, donose sreću i novac u kuću, a sličnu ulogu imaju i u ovoj igri. Naime, ako uspete da ih mlatnete dobićete nagradu u vidu dopune energije ili specijalnih poteza. Specijalke će dobro doći za brzo rešavanje protivnika koji ne padaju posle prvog udarca, ali valjalo bi ih sačuvati i za borbu sa „gazdom” na kraju svakog nivoa. Takođe, ne zaboravite da pokupite i zvonce ukoliko želite da odigrate bonus deonice skakutanja po oblacima.

U skladu sa mogućnostima 8-bitne konzole igra zaista lepo izgleda, sa šarenim pozadinama i krupnim, skladno animiranim likovima, koji uz nenametljive orijentalne melodije zaokružuju gotovo savršenu celinu.

Darko MIHOKOVIĆ

 
Bubbles
Jackie Chan’s Action Kung Fu
Šta mislite o ovom tekstu?
Head to Head Karate
Lock’n’Chase
Mr. Mephisto
Battle Through Time

Platforma:
NES
Adresa:
goo .gl /9i9HvO
Veličina:
140 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera