TEST OF TIME<>
042014<><>

Tom & Jerry: Hunting High and Low

Tom i Džeri, svakako jedan od najzabavnijih crtanih filmova svih vremena, kada odrastete deluje mnogo morbidnije (i smešnije), ne računajući epizode kada su njih dvojca prijatelji i zajedno upadaju u nevolje. U ovoj igri to nikako nisu, a Džerijev zadatak je da sakupi sve kriške sira rasute po kući.

Igre na C64 su imale čudnu karakteristiku da, iako poznajete materijal po kom je igra pravljena, nikada ne znate da li će to biti avantura, logička igra ili simulacija vožnje. U ovom slučaju se, zahvaljujući lepom crtežu, radi o prilično ljupkoj platformi koja podseća na nekoliko godina mlađu igru za 16-bitne računare rađenu po filmu Sam u kući. Da je pravljena danas, igra bi imala tehničkih uslova da nas provede kroz sve epizode ovog zabavnog crtaća. Nažalost, ovakve igre se danas ne prave, a i da se prave verujemo da bi bile u tri dimenzije.

Vi ste Džeri, i slično kojotu u igri sa Pticom Trkačicom, Tom pokušava na razne načine da vas uhvati. Ako je u tome dugo neuspešan, a vi stojite visoko na policama, Tom će doskakutati na federima. Vi mu pažnju odvraćate uključivanjem zabavnog programa na TV-u, bacanjem kora od banane, kugla za kuglanje i sličnim stvarima koje nalazite u kući. Prolaskom kroz mišju rupu ulazite u veoma lepo urađeni međunivo da biste stigli do dečje sobe, garaže i slično. Igra je imala svoju draž, Džerija je malo teže kontrolisati, dok pomalo neprijatnu tišinu razbijaju zvuci dešavanja na ekranu.

Ognjen POPOVIĆ

 
Metal Black
Tom & Jerry: Hunting High and Low
Šta mislite o ovom tekstu?
’Allo ’Allo!
Werewolves of London
Strider
Mr. Robot and his Robot Factory

Platforma:
C64
Adresa:
goo .gl /XvMfZC
Veličina:
75 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera