PHONE ZONE<>
052013<><>

SafeBox Encrypted

Zaštita i čuvanje podataka često umeju da budu problem. Mnogi korisnici ne žele i ne mogu da pamte veliki broj šifri, brojeva i sličnih informacija, već ih drže zapisane na papirima, podsetnicima ili u nekim drugim budžacima. Kao moguće rešenje za ovaj problem, u smislu pomagala da svi ti podaci budu smešteni na jednom mestu, može da posluži aplikacija SafeBox encrypted. Osim što se u okviru nje mogu sačuvati sve informacije, one su zaštićene posebnom AES kriptografijom, koja je napredni standard za enkripciju. Sama aplikacija ne traži nikakve posebne dozvole prilikom instaliranja, čak ni povezivanje na internet radi što bolje izolacije i zaštite informacija koje se nalaze u njoj.

Odmah nakon instaliranja, korisnik dobija opciju postavljanja glavne šifre za otključavanje same aplikacije, a ceo interfejs je veoma jednostavan i pregledan. Kada se ulogujete, preko tastera „+”, koji se nalazi u donjem desnom uglu, ubacujete podatke. Tu je ime informacije, dok se u glavno polje upisuju sve bitne stavke poput broja računa, kreditnih kartica ili šifre za logovanje na neke servise. Kada se unesu podaci, korisnik vidi listu imena svih tih stavki, a klikom na nju otkriva zaštićene podatke. U slučaju da je broj informacija veći, dodatni klik otvara poseban prozor, kroz koji se lako može skrolovati.

Besplatna verzija donosi ograničenje na pet polja, dok se kupovinom aplikacije dobija neograničen broj mogućnosti čuvanja podataka. U tom slučaju postoji poseban taster za olakšanu pretragu među svim informacijama.

Danijel FARKAŠ

 
Sony Xperia E
LG Optimus G
Samsung Galaxy S4
ZTE V955 (ZTE Blade G)
Nextbook Premium 7se Next7D12F
HTC One
Prva pomoć za sve
Sketch Guru
3DMark
Google Keep
CloudArround Music Player
Eye Trainer Pro
iOnRoad Augmented Driving Pro
RadiON
Asbit PVSTAR+
Multi-lens Camera
SafeBox Encrypted
Šta mislite o ovom tekstu?
Google Translate
NoLED

Platforma:
Android
Veličina:
203 kB
Cena:
besplatno
Adresa:
http://www .spltek .com /
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera