PHONE ZONE<>
032013<><>

Kafanski podsetnik

Dragi naši hedonisti i boemi, ljubitelji hrane i pića i svi oni koji vole (ili bi voleli) da uživaju u čarima kafanskog načina života, od sada možete da zaboravite na probleme tipa „koju pesmu da naručim”, „kako beše ide tekst”, „ko u originalu izvodi ovu pesmu”, a sve to zahvaljujući aplikaciji koju vam predstavljamo – Kafanski podsetnik.

Moramo odati priznanje dizajnerima, jer u svakom trenutku možete dobiti sve potrebne informacije o izlasku koji planirate sa prijateljima. Naime, od startovanja se u donjem delu ekrana pojavljuju informacije u vidu deševanja za taj dan, sa imenom lokala i izvođačima koji nastupaju. Od ostalih opcija tu se nalaze top20 (sa 20 najpopularnijih pesama), predlozi (spisak velikog broja pesama, gde ima i onih za koje nikad niste čuli, garantovano), moje pesme (odeljak za vašu listu favorita) i kafane (spisak kafana širom Srbije). Kada odaberete neku od pesama, možete pogledati njen tekst, ostale pesme tog izvođača, glasati, ubaciti je u listu favorita, pogledati na YouTubeu ili je lajkovati na Facebooku. Izborom određene kafane, dobićete potrebne podatke o njoj i prikaz na mapi, možete pogledati galeriju slika (ukoliko ih ima), oceniti kompletan ambijent (hrana, atmosfera, muzika), odraditi Check-in ili aktivirati GPS, koji će vam pomoći da dođete do željene destinacije.

Sve u svemu, nećete imati problema da stignete na odredište i zapevate kad vam tamburica zasvira na uvce, a za povratak kući posle burne noći – najbolje je da pozovete taksi.

Miloš RAKOČEVIĆ

 
Gigabyte GSmart GS202+
Huawei Ascend G600
Google Nexus 4
Intex iBuddy3 i iBuddy Connect
Asus MeMO Pad
Blueberry NetCat M-12
Nokia Lumia 820
Quora
Write
Kissing Tips
HipGeo
runtastic Heart Rate Pro
LectureNotes i LectureRecordings
Fitness Flow
Dorland’s Illustrated Medical Dictionary
How To Impress A Girl
Hipmunk
Kafanski podsetnik
Šta mislite o ovom tekstu?
Jamie Oliver: 20 Minute Meals
JEFIT Pro – Workout & Fitness
Layar

Platforma:
Android
Veličina:
3,5 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
http://goo .gl /Ms6UE
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera