PHONE ZONE<>
012013<><>

Pozovi TAXI!

Upravo ste izašli iz nekog noćnog kluba, a na ulici nigde vozila; pokušavate da se setite broja telefona nekog taksi udruženja dok se smrzavate, ali bezuspešno. Tu u pomoć priskače vaš Android telefon sa aplikacijom Pozovi TAXI!, pomoću koje ćete sa lakoćom rešiti problem prevoza bez obzira na to da li se nalazite u Beogradu ili Novom Sadu.

Aplikacija je krajnje jednostavna za korišćenje. Po startovanju, na ekranu se pojavljuju četiri polja: Novi Sad, Beograd, Pomoć i Zatvori. Polje Pomoć služi kao obaveštenje o aplikaciji, dok se polje Zatvori koristi kada želite da prekinete rad. Bez obzira na to da li ste odabrali polje Novi Sad ili Beograd, u svakom će vam se otvoriti spisak taksi udruženja u tom gradu, kojih u oba slučaja ima po 16. Kada odlučite koje ćete taksi udruženje angažovati da vas preveze do željene lokacije, prostim pritiskom na to polje dobijate mogućnost da pozovete broj telefona ili, ukoliko postoji mogućnost, pošaljete SMS poruku. Takođe, postoji i opcija Lociraj se!, koja, pretpostavljamo, omogućava da pomoću GPS signala dobijete tačan podatak o tome gde se trenutno nalazite kako biste operateru olakšali posao slanja vozila. Nažalost, nismo uspeli da testiramo ovu opciju, jer konstantno dolazi do greške.

Ideja je veoma dobra jer su svi podaci lako dostupni i pregledni. Nadamo se da će u skorijoj budućnosti aplikaciju moći da koriste i građani drugih gradova, kao i da će se otkloniti trenutni problemi kako bi sve moglo da funkcioniše neometano.

Miloš RAKOČEVIĆ

 
HTC One X+
Huawei Ascend D1 quad XL
Samsung GT-I8190 Galaxy S III mini
QUART QP710 i QP970
Blueberry NetCat M-08
Huawei MediaPad 10 FHD
LG Optimus L9 P760
Android 4.2
Highlight
Belgrade Genie
Flash Remote
Little Professor
ExYuDroid Internet Radio
Jottacloud
Foodspotting
Pixlr Express
Kik Messenger
Vicevi
Stanje na putevima
Secret Video Recorder Pro
Skitch
Pozovi TAXI!
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android
Veličina:
223 KB
Cena:
besplatan
Adresa:
http://goo .gl /1qv6O
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera