PHONE ZONE<>
012013<><>

Vicevi

Sedite u gradskom prevozu, kod kuće, na poslu... Dosadno vam je... Zašto onda ne biste zabavili sebe i svoje kolege i podigli raspoloženje na željeni nivo? Pitate se kako? Odgovor glasi – veoma lako, uz aplikaciju Vicevi, koja se koristi na krajnje jednostavan način, a garantuje dobru zabavu.

Od trenutka pokretanja aplikacije, na ekranu vašeg telefona pojaviće se vicevi, pa smejanje može odmah da počne. U gornjem delu ekrana nalaze se rubrike „Najnoviji” i „Najbolji”. Pored ova dva polja, nalaze se još i polje se olovkom, gde možete pisati i poslati vic, i polje meni, gde su vicevi svrstani po kategorijama, kao i podaci o aplikaciji. Ukoliko je vic previše dugačak i ne može da stane u predviđeno polje, celog ga možete pročitati jednostavnim klikom na njega. Kada se otvori u celosti, u donjem delu ekrana pojaviće se četiri polja preko kojih možete ubaciti vic u favourites listu, oceniti ga, prijaviti administratoru ako smatrate da je neprikladan ili ga podeliti sa prijateljima na društvenim mrežama. Pre početka korišćenja, poželjno je formirati nalog, a biće vam ponuđeno da to učinite tako što ćete se ragistrovati preko same aplikacije ili se povezati preko svog Facebook naloga.

Ova aplikacije vas u prvi mah možda neće impresionirati, ali, verujte, kako budete pronalazili sve bolje viceve, sve više ćete biti „navučeni” na čitanje, pa vas čudni pogledi neće zaobići dok se budete smejali usred gradskog prevoza.

Miloš RAKOČEVIĆ

 
HTC One X+
Huawei Ascend D1 quad XL
Samsung GT-I8190 Galaxy S III mini
QUART QP710 i QP970
Blueberry NetCat M-08
Huawei MediaPad 10 FHD
LG Optimus L9 P760
Android 4.2
Highlight
Belgrade Genie
Flash Remote
Little Professor
ExYuDroid Internet Radio
Jottacloud
Foodspotting
Pixlr Express
Kik Messenger
Vicevi
Šta mislite o ovom tekstu?
Stanje na putevima
Secret Video Recorder Pro
Skitch
Pozovi TAXI!

Platforma:
Android
Veličina:
1,8 MB
Cena:
besplatan
Adresa:
http://goo .gl /dqWHz
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera