PHONE ZONE<>
012013<><>

Foodspotting

Da se ne lažemo, ljudi obožavaju da slikaju i dele hranu na društvenim mrežama. Međutim, Facebook, Instagram i Twitter nude samo način da trenutno podelite sadržaj svog tanjira sa prijateljima i pratiocima. Ipak, postoji stalnije i smislenije rešenje.

Umesto da smarate prijatelje fensi hranom koju ste naručili, vaš post možete učiniti zaista korisnim, deleći ga sa zajednicom ljubitelja hrane i onih koji u nepoznatom gradu traže nešto dobro da pojedu.

Foodspotting je aplikacija za iOS i Android koja vam omogućava da slikate hranu koju ste naručili i da uz post zakačite lokaciju. Tako će se ovi foto-gurmanski sadržaji naći na najboljoj mogućoj web destinaciji – tamo gde će biti korisni.

Kada otvorite Foodspotting, aplikacija će vam na osnovu vaše lokacije prikazati feed sa slikama obroka. Uz sliku dolazi i naziv obroka, ime lokala gde ga možete naći, kratak opis, broj lajkova, te prikaz udaljenosti. Diretkno iz aplikacije možete da pogledate i lokaciju na Google mapi, da je snimite, te da uključite navigaciju kako ne biste morali da je tražite „njuhom”. Sadržaj možete podeliti i na drugim društvenim mrežama, a podrazumevni prikaz pokazuje hranu u okruženju po broju lajkova. Međutim, ako ste mnogo gladni, možete da se odlučite i za opciju koja će vam poređati izbor hrane po udaljenosti, počevši od najbliže.

Aplikacija ima i društvenu komponentu, koja podrazumeva mogućnost praćenja korisnika, a sem što direktno iz Foodspottinga možete da fotografišete hranu, možete se odlučiti i za opciju da ubacite sliku iz sopstvene galerije.

Ivan VESIĆ

 
HTC One X+
Huawei Ascend D1 quad XL
Samsung GT-I8190 Galaxy S III mini
QUART QP710 i QP970
Blueberry NetCat M-08
Huawei MediaPad 10 FHD
LG Optimus L9 P760
Android 4.2
Highlight
Belgrade Genie
Flash Remote
Little Professor
ExYuDroid Internet Radio
Jottacloud
Foodspotting
Šta mislite o ovom tekstu?
Pixlr Express
Kik Messenger
Vicevi
Stanje na putevima
Secret Video Recorder Pro
Skitch
Pozovi TAXI!

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
2,1 MB
Cena:
besplatan
Adresa:
foodspotting .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera