PHONE ZONE<>
112012<><>

Hubbl

Iako se takmiči sa oštrom konkurencijom, Hubbl je platforma koja želi iz korena da promeni način na koji korisnici otkrivaju aplikacije. Sem jedinstvenog dizajna, koji upotrebu čini veoma zanimljivom, Hubbl uvodi i mogućnost pretrage, organizovanja, deljenja i komentarisanja aplikacija sistemom hashtagova.

Kao što ste i sami pretpostavili, Hubbl je dobio ime po čuvenom teleskopu, a sam koncept funkcionisanja aplikacije opravdava taj naziv. Ova platforma zamišljena je kao teleskop za pronalaženje aplikacija u univerzumu koji ih, i u slučaju iOS-a i Androida, broji na stotine hiljada. Jedan od načina da otkrijete aplikacije je korišćenjem opcije SkyView, koja omogućava pretraživanje ovog virtuelnog univerzuma. Korisnicima su na raspolaganju prikazi na osnovu trendova, popularnosti kod prijatelja i drugih članova Hubbl zajednice, te na osnovu sopstvenog ukusa.

Ključni način pretrage leži u hashtagovima. Dok u prodavnicama aplikacija developeri sami kucaju ključne reči za svoja rešenja, ovde zajednica sama taguje aplikacije. To je odličan koncept za otkrivanje aplikacija, a društvena integracija i sistem reputacije korisnika daju dodatnu motivaciju za otkrivanje, tagovanje i komentarisanje.

Hubbl je trenutno u beti, ali je ova platforma sve popularnija. Program ume pomalo da baguje, što i nije čudno kada se imaju u vidu ambicioznost proizvoda i rana fazu razvoja. Mi vam ipak preporučujemo da obavezno isprobate ovu atraktivnu platformu.

Ivan VESIĆ

 
Blueberry NetCat M-07 i NetCat M-09
Prestigio MultiPad 9.7 Ultra
Asus Vivo Tab RT TF600TG
Telenor Smart, Smart Pro i Smart HD
Samsung Galaxy Note 2 N7100
Apple iPhone 5
Visible Body
Sanity
Add Watermark
TuneIn Radio
GPP Remote Control
A2+ Surface Measurement
Memedroid Pro
Private Diary
Battery Widget
NQ Family Guardian
SpeedView Pro
Hubbl
Šta mislite o ovom tekstu?
SnapPea
Field Trip
QuickPic

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
2,9 MB
Cena:
besplatan
Adresa:
www .hubblapp .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera