PHONE ZONE<>
112012<><>

Sanity

Ako ste poželeli da sva podešavanja vezana za pozive imate na jednom mestu, kao što su snimanje i blokada poziva, hitni pozivi, automatsko javljanje i slično, prava stvar za vas je aplikacija Sanity.

Jedna od glavnih mogućnosti Sanitya je snimanje telefonskog razgovora, i to u formatima MPEG4, 3GPP i AMR. Nemojte da se razočarate ako vaš ljubimac ne može da snimi razgovor kako treba, zato što su neki telefoni ograničeni i ne mogu da snimaju zvuk koji dolazi iz slušalice, nego samo onaj iz mikrofona u koji pričate. Takođe, možete blokirati neželjene dolazne pozive, bilo da su od nepoznatih i poznatih brojeva iz vašeg telefonskog imenika, jednostavnim pravljenjem crne liste. Postoji mogućnost da vam telefon kaže ko vas poziva tokom zvonjave telefona ili kada vam stigne SMS. Opcija za hitne pozive omogućava vam da telefon ipak zvoni iako je u silent modu ako vas zove neki određeni broj koji ste označili kao „hitan”.

Svima se desilo da ponekad žele da pozovu nekoga sa sakrivenog broja, a Sanity to može da učini bez dodatnog kucanja starog, dobrog koda (#31#) pre željenog broja; možete da napravite i listu brojeva koje ćete uvek tako pozivati. Možete podesiti da se Sanity sam javi na dolazni poziv ili da uključi handsfree posle nekoliko sekundi zvonjave. Takođe, jedna od zanimljivih opcija je da tokom poziva Sanity može da isključi mobilni internet, WiFi, bluetooth ili GPS kako bi smanjio zračenje telefona dok razgovarate.

Alessandro TOSCANO

 
Blueberry NetCat M-07 i NetCat M-09
Prestigio MultiPad 9.7 Ultra
Asus Vivo Tab RT TF600TG
Telenor Smart, Smart Pro i Smart HD
Samsung Galaxy Note 2 N7100
Apple iPhone 5
Visible Body
Sanity
Šta mislite o ovom tekstu?
Add Watermark
TuneIn Radio
GPP Remote Control
A2+ Surface Measurement
Memedroid Pro
Private Diary
Battery Widget
NQ Family Guardian
SpeedView Pro
Hubbl
SnapPea
Field Trip
QuickPic

Platforma:
Android
Veličina:
627 KB
Cena:
besplatan
Adresa:
www .tagliamonte .net
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera