PHONE ZONE<>
052012<><>

Typewalk

Činjenica je da većina nas živi užurbanim životom i da nema vremena da se zaustavi dok piše ili odgovara na SMS, već se to uglavnom radi u hodu. Kako je to postalo uobičajeno, relativno često dešavaju se i neke manje nezgode poput udaranja u druge ljude ili objekte.

Typewalk je programčić koji pomaže da takve stvari izbegnemo – on vam omogućava da dok šetate i pišete, vidite i stvari ispred sebe, ne oslanjajući se samo na periferni vid. Tehničko rešenje je krajnje jednostavno – preko kamere vašeg mobilnog uređaja primate sliku u realnom vremenu, dok preko slike unosite bilo kakav tekst. A kako sve to ne bi bilo konfuzno, možete odrediti veličinu i boju teksta kako biste program što bolje prilagodili svojim potrebama i celu stvar učinili što jednostavnijom.

Što se tiče nekih dodatnih opcija, uz veličinu u kojoj Typewalk dolazi, program ih nema, ali mu nisu ni potrebne da bi svoj posao obavio krajnje efikasno. Onog trenutka kad ga startujete, on počinje da obavlja svoju funkciju i vi možete da pišete poruke i šetate bezbedno. Kada ste završili sa unosom teksta, program vam pruža opciju da pregledate broj slova koje ste uneli, a zatim ga i pošaljete kroz čitav niz aplikacija svog telefona koje ovo podržavaju (SMS/MMS, email, Gtalk, Skype itd.). I to je to!

Milan LONČAR

 
Motorola Motoluxe
Asus Eee Pad Transformer TF300T
HTC One X
Sony Xperia S
Arnova 7 G2 i Arnova 10 G2
Apple iPad („3”)
Instagram
PronadjiMi
Typewalk
Šta mislite o ovom tekstu?
GpsG Beograd
Google Play Music
SkySafari
Vignette
SeekDroid
MX Player
Android Srbija

Platforma:
Android
Veličina:
74 KB
Cena:
besplatan
Adresa:
http://bit .ly /zdyhWK
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera