TEST OF TIME<>
032010<><>

The Persian Gulf Inferno

U ulozi ste specijalca koji je ubačen na miniranu naftnu platformu koju drže arapski teroristi. Da stvari budu još gore, teroristi su kidnapovali taoce i ćerku američkog ambasadora. Cilj je, naravno, spasti ćerku, demontirati bombu i usput pobiti sve što se mrda.

Pregled situacije imate sa strane, dok se skrolovanje vrši u svim pravcima, pa možete prelaziti i sa sprata na sprat koristeći stepnice, vrata ili liftove. Od naoružanja imate samo svoj verni pištolj i skromnu zalihu municije. U početku je situacija dosta čupava jer je pištolj prilično slab, energija ograničena a teroristi su, nasuprot vama, uglavnom naoružani mitraljezima. No, kada kasnije nađete sačmaru i, naročito, uzi, sve postaje daleko lakše. Usput nailazite na prostorije, simbolizovane vratima u nekoliko boja, u kojima se nalaze korisni predmeti ili taoci (opet, u jednoj od soba je i ambasadorova ćerka), koji vam mogu dati razne korisne informacije. Posebno treba obratiti pažnju na uputstvo kako da demonirate bombu koja se nalazi u posebnoj prostoriji.

Grafika je prilično jednostavna ali ne i loša, dok je animacija sprajtova odlična. S druge strane, digitalizovani zvuk je prava poslastica – krici terorista kada vas napadaju (na arapskom!) i sjajno digitalizovani zvuci oružja dodatno doprinose atmosferi i opštem metežu u kojem se nalazite.

Mladen STEPANOVIĆ

 
Alien vs. Predator
Dragon Buster
The Great Giana Sisters
Alligator Hunt
Mountie Mick’s Death Ride
The Persian Gulf Inferno
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Amiga 500
Adresa:
www .thegamearchives .com / ?val =0 _2 _1 _0 _0 _9 _54804 _0 _0 _0 _0
Veličina:
418 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera