PHONE ZONE<>
022010<><>

Bananas! 1.10

Vragolasto majmunče po imenu Filbert otisnulo se u džunglu u potrazi za nekakvim svetim totemima. Vaš zadatak je da mu u pronalaženju istih pomognete, i to tako što ćete mu naređivati kojim putem da se kreće.

Bananas! je vertikalno-skrolujuća platformska igra u kojoj igrač nema uticaja na brzinu skrola. Naime, platforme po kojima se možete kretati nadolaze konstantnom brzinom (odozdo), a na vama je da „žonglirate” naokolo, pazite da vas ne dohvati gornja ivica ekrana i sakupljate dijamante i banane koje se nalaze razbacane naokolo. Igra ima ukupno 24 nivoa i od vas će zahtevati hitre reflekse i brzo razmišljanje. Pored konfiguracije terena, problem predstavljaju i otrovne biljke mesožderke, užarene zvezde padalice, leteće mrtvačke glave, devijantne „glavonje”... Naravno, balans postoji, pa Filbert usput može da pokupi različite predmete koji mu nakratko poboljšavaju sposobnosti. Tu je, recimo, Supermenovo odelo koje mu omogućava da leti, lekovite jabuke koje zaustavljaju širenje otrova, magnet za privlačenje banana, kratkotrajno povećanje brzine kretanja itd.

Igru krase izuzetne tehničke karakteristike. Grafika je neodoljiva, dok muzičku podlogu čini osam različitih numera visokog kvaliteta. Upravljanje se obavlja putem stylusa, i to tako što dodirivanjem ekrana Filbertu praktično kazujete gde želite da ode. Jednostavno je i efikasno.

Vladimir PISODOROV

 
Bananas! 1.10
Šta mislite o ovom tekstu?
Pocket Uno 1.63
Avatar
Homerun Battle 3D
Crazy Penguin Catapult 2
Sherlock Holmes: Official Movie Game

Platforma:
Windows Mobile 2003/5/6
Veličina:
6 MB
Cena:
igra je besplatna
Adresa:
www .freewarepocketpc .net /ppc -download -bananas .html
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera