TEST OF TIME<>
012010<><>

Spirit of Excalibur

Posle smrti kralja Artura stara Engleska se našla u haosu. Arturov naslednik Konstantin pred sobom ima težak zadatak da ponovo ujedini zemlju i okupi preostale vitezove Okruglog stola.

Radnja se odvija na sjajno iscrtanoj mapi Engleske, jednog dela Francuske i Irske sa raštrkanim manastirima, zamkovima, gradovima i selima. Prilikom dolaska vaše družine na neku lokaciju (koje su dočarane predivnim pozadinskim sličicama) pogled se menja i pregled situacije tada pratite sa strane. Na raspolaganju imate klasične avanturističke opcije, dok se sa raznoraznom plejadom likova možete i boriti. Prilikom borbe imate nekoliko mogućnosti vezanih za način makljaže (svaki lik ima sebi svojstvene karakteristike), a možete upotrebiti i bolje oružje ili oklope, magiju i napitke ako ih imate u svom inventaru.

Tokom igranja pružiće vam se prilika i da komandujete vojskom, koju možete prikupiti u prijateljski nastrojenim tvrđavama i gradovima. Kada naletite na suparničku vojsku, borbu kontrolišete preko posebnog strateškog ekrana, gde možete izbrati oblik formacija ili iskoristiti magiju ako ima uslova za to.

Igru karakterišu odlična ručno crtana grafika i veoma kvalitetna muzička podloga. S druge strane, zvučni efekti su prilično anemični, ali to nimalo ne smeta da uživate u ovom fenomenalnom ostvarenju, koje predstavlja vrlo uspešan koktel avanture, FRP-a i strategije.

Mladen STEPANOVIĆ

 
Duck Tales: The Quest for Gold
The Willow Pattern Adventure
Supremacy
Miracle Warriors: Seal of the Dark Lord
Spirit of Excalibur
Šta mislite o ovom tekstu?
Top Hunter: Roddy & Cathy

Platforma:
Amiga 500
Adresa:
www .thegamearchives .com / ?val =0 _2 _1 _0 _0 _4 _17 _0 _19 _15 _0
Veličina:
1,6 MB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera