TEST OF TIME<>
012010<><>

Duck Tales: The Quest for Gold

Čuvena kompanija Disney je pored mnoštva crtanih filmova izbacila i neke prilično kvalitetne naslove za tada popularne igračke platforme. Jedna od najduhovitijih i najzabavnijih igara iz te branše upravo je Duck Tales.

Zaplet se vrti oko Varalićevog izazova Baji Patku radi što većeg namlaćivanja para i dobijanja titule Patka godine. Početak igre zatiče vas u kancelariji, gde možete kupovati/prodavati akcije na berzi ili uživati u vašem omiljenom hobiju – kupanju u bazenu sa parama. Ovaj deo pored zabavnog ima i praktičan karakter, jer se može desiti da u bazenu povremeno pronađete i neku dragocenost koja će upotpuniti vaše novčano stanje. Odabirom mape otvaraju vam se mnogobrojne mogućnosti da dođete do novca. Do destinacija stižete avionom, što predstavlja jedan od nekoliko prilično duhovitih arkadnih delova koji se mahom aktiviraju kada krenete u lov na blago.

Tokom igranja mogu vas zadesiti razne nedaće – rušenje aviona, čime gubite dragoceno vreme za popravke i znatnu novčanu sumu, Varalić, koji se obično uključuje u lov za blagom zagorčavajući vam život, a susretaćete i široku plejadu dežurnih smetala u formi Buldoga, Mage Vračević i mnogih drugih poznatih likova koje pamtimo iz Diznijevih crtaća. Sjajnoj atmosferi tokom igranja dodatno doprinosi odlična crtana grafika sa gomilom gegova, prilično dobra muzika i digitalizovan govor.

Mladen STEPANOVIĆ

 
Duck Tales: The Quest for Gold
Šta mislite o ovom tekstu?
The Willow Pattern Adventure
Supremacy
Miracle Warriors: Seal of the Dark Lord
Spirit of Excalibur
Top Hunter: Roddy & Cathy

Platforma:
Amiga 500
Adresa:
www .popupamiga - -island .de /html /duck _tales .html
Veličina:
1,71 MB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera