PHONE ZONE<>
012010<><>

Anno: Create a New World

Dobro poznati serijal Anno na mobilnoj platformi postavlja vas u ulogu jednog od dva kraljeva sina. Vaš brat, koga vi ne kontrolišete, želi bitkama da proširi očevo kraljevstvo, dok vi pak želite da unapredite društvo novim otkrićima, razvojem socijalne svesti, kulturnim napretkom i tako dalje. Kao što samim tim možete da pretpostavite, u Anno: Create a New World od vas se ne očekuje da vodite bitke već da razvijate naselja i tako ih činite jednom zajedničkom celinom. Na početku ćete biti u prilici da gradite osnovne građevine i dobavljate osnovne namirnice samo da biste preživeli, ali će se kasnije situacija dodatno komplikovati. U osnovi, postoje dva načina da Anno odigrate do kraja – tu je Story mod u kom ćete započeti na malom ostrvu, širiti se kako vam igra kaže i pratiti njena uputstva, ili Otvoreni mod u kojem je cilj igre identičan, ali vas ona ne sputava po bilo kom osnovu, štaviše, daje vam odrešene ruke da radite šta god želite. U oba slučaja morate graditi građevine, izučavati veštine drvoseča, pekara ili poljoprivrednika, graditi crkve i pozorišta, statue i sve ostalo što će učiniti da vaši žitelji budu srećni i zadovoljni.

Morate obratiti pažnju i na to kako i koliko gradite kako ne biste brzo ostali bez finansija, a nije nemoguće i da narod neće biti zadovoljan ukoliko im odredite prevelike poreze da biste napunili državnu kasu. Sve ovo je veoma ostvarljiv scenario ukoliko igrate Otvoreni mod. U Story modu sličnih problema nećete imati, jer vam igra neće dozvoliti da gradite mnogo ili da se previše zadužite ukoliko proceni da i dalje nije vreme za tako nešto, tačnije da nećete moći da isplatite sve svoje troškove.

Morate biti spremni i na raznorazna dešavanja koja vas očekuju – nepogode, požare, bune stanovnika i sve drugo što vas može zadesiti, i što će vas zadesiti, po pravilu u najgorem trenutku.

Grafika je prijatna za oči i ne zamara, a muzička podloga je nenametljiva, mada na trenutke repetitivna. Sve ovo će naravno biti u drugom planu ukoliko kao jednu od omiljenih igara imate Civilizaciju, Sim City ili upravo Anno.

Milan ĐUKIĆ

 
Buttons
Anno: Create a New World
Šta mislite o ovom tekstu?
Tom Clancy H.A.W.X.
PocketMan 0.11
Edge

Platforma:
Java
Veličina:
540 KB
Cena:
13 evra
Adresa:
www .amamobile .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera