TEST FUN<>
112009<><>

Desktop Flag 3D 1.07

Lepršave, animirane zastave

Ukoliko desktop vašeg računara želite da obojite patriotskim bojama, preporučujemo vam skrin-sejver po imenu Desktop Flag. Za vreme korisnikove neaktivnosti on će na ekranu zalepršati zastavu države koju odaberete, a bićete u prilici i da postavite pozadinu po svojoj želji. Program dolazi sa unapred pripremljenim podacima o zastavama 192 države, kao i sa nekoliko simpatičnih pozadina (oblaci, jesenji/zimski motivi...).

Naravno, kao pozadina može se iskoristiti bilo koja slika ili trenutni wallpaper, a možete sami setovati i izgled zastave (niko ne kaže da se morate ograničiti samo na državna obeležja). Što se ostalih podešavanja tiče, priča se ovde završava, jer možete uticati jedino još na nivo transparentnosti prikaza zastave. Brzinu ili pravac duvanja vetra, na primer, nije moguće korigovati, što znači da zastave ponosno lepršaju po unapred insceniranoj rutini.

Dektop Flag donosi prilično ubedljiv prikaz na ekranu. Animacija je glatka i prijatna za oko, a valja napomenuti i to da skrin-sejver može da funkcioniše i kao animirana desktop pozadina. Omiljenu zastavu, tako, možete posmatrati i među ikonicama, pa je tako jedino što nedostaje podrška za zvuk, koja bi kod pravih patriota izazvala momentalni prelazak u stav mirno. Možda je autori zbog toga namerno nisu ni implementirali?

Vladimir PISODOROV

 
Desktop Flag 3D 1.07
Šta mislite o ovom tekstu?
Fantastic Forest 2.2.0.9
Desktop Search Bar 1.5
Prevent
Gmail Notifier 1.0.0.63
Visual Spell
Syntonic Randomizer 2.0

Potrebno:
Windows XP/Vista/7, DirectX 9
Veličina:
2 MB (demo), 9,2 MB na HD-u
Cena:
13 dolara
Adresa:
www .push - -wallpaper .com /04
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera