PHONE ZONE<>
112009<><>

Smart Money Basics

Iako mnogi govore da je kriza za nama i da je oporavak blizu, čini se da smo i dalje daleko od nešto lagodnijeg života, koji je krasio dobar deo 2008. godine. Pored toga, evidentno je i to da su krizna vremena pomogla ljudima da ipak malo više povedu računa o troškovima i reše se svih onih nepotrebnih izdataka na koje su prosto zaboravili. Smart Money Basics je program firme Epocware, koji je idealan „partner” za praćenje troškova i optimizaciju vaših navika. Jednostavan program pomoći će vam da vodite računa o svojim troškovima, da planirate kupovinu u narednom periodu, analizirate svoje aktivnosti i stvarate predviđanja.

Paket Smart Money Basics podeljen je na tri celine – Handy Expense, Handy Shopper i Handy Converter. Prvi deo zadužen je za vođenje troškova. U njemu možete na lak način upisivati troškove, zatim definisati izdatke po tipu, vremenu kada su napravljeni ili načinu plaćanja i sve dobijene rezultate eksportovati u Excel za potrebe dalje analize.

Handy Shopper, kao što mu samo ime kaže, pomaže prilikom kupovine u lokalnom marketu kako nešto ne biste zaboravili. Možete napraviti više lista, recimo, „za posao”, „za kuću”, „za rođendan” ili ih definisati po lokaciji – „iz supermarketa”, „iz tržnog centra” itd. Svi kupljeni proizvodi, odnosno proizvodi koje štiklirate biće prebačeni na dno liste, a zanimljivo je to da Handy Shopper automatski može da sačuva i cene, kako biste ih kasnije prebacili u Handy Expense.

Konačno, Handy Converter predstavlja svojevrsnu naprednu verziju konvertera koji se dobija uz operativni sistem Symbian i u kojem na lak način možete izvršiti konverziju novčanih jedinica, dužina, veličina i svega drugog što vam može pasti na pamet.

Milan ĐUKIĆ

 
tripYzee! 2.0.3
cleanRAM 1.7
Smart Money Basics
Šta mislite o ovom tekstu?
Best Spam Killer
S2P 0.73 beta
XpressAlarm
Smart Settings

Platforma:
Symbian, UIQ
Veličina:
240KB
Cena:
20 evra
Adresa:
www .penreader .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera