PD KUTAK<>
102009<><>

WebMail Notifier 1.4.5

Glasnik-poliglota za proveru pošte

U vreme brze komunikacije nije čudno što imamo više email adresa na besplatnim web servisima. Obično ih „nabavljamo” onako kako se pojavljuju – Yahoo!, Hotmail, Gmail... Kada se nagomilaju, postaje problem ručno ih proveravati sve odjednom. U tome pomažu razni programi, ali je najjednostavnije tako nešto raditi u samom browseru.

WebMail Notifier je ekstenzija za Firefox koja omogućava proveru više webmail naloga odjednom. Prednost u odnosu na većinu sličnih ekstenzija je u tome što je ugrađena podrška za Gmail (standardni i Google Apps), Yahoo! (yahoo.com, ymail.com i rocketmail.com), Live (hotmail.com, msn.com i live.com) i još četiri kineska servisa. Od konkurencije ga razlikuje i mogućnost dodavanja podrške za druge servise preko korisničkih skripti koje se preuzimaju sa bit.ly/wmn-scripts (AOL, GMX, Lycos, Free.fr i drugi).

Može se definisati više naloga za jedan servis i odrediti podrazumevani, koji će biti otvoren kada se klikne na ikonicu koverte u status baru. U podešavanjima se određuje vrsta poruka i obaveštenje o njihovom broju (nepročitane ili nove), da li će se nalog otvarati u novom tabu ili u prozoru, u kom intervalu treba proveravati poštu, te da li i koji fajl treba puštati kao zvučno obaveštenje.

Nalog i broj novih/nepročitanih poruka na njemu prikazuje se u pop-up balončiću, dok se pored ikonice u status baru prikazuje ukupan broj poruka na svim nalozima. Izbor naloga za otvaranje u browseru vrši se iz menija (desni klik na ikonicu). Naša topla preporuka.

Aleksandar UROŠEVIĆ

 
ZiggyTV 3.4
Dizzler 1.2
Duplicate Cleaner 1.3.2
Tucan Manager 0.3.8 alpha
BurnAware Free 2.3.9, InfraRecorder 0.50.0.0, DeepBurner Free 1.9, Explore&Burn 1.2.1, BwgBurn 0.7.5, FinalBurner Free 2.13.0.164, CDBurnerXP 4.2.5, Nero Free 9.4.12.3d
Daily Crossword 1.6
WebMail Notifier 1.4.5
Šta mislite o ovom tekstu?
OldMovie 1.31n
SmoothWheel 0.44.19

Potrebno:
Windows, Firefox
Veličina:
74 KB, 123 KB na HD-u
Cena:
add-on je besplatan
Adresa:
bit .ly /webmail -notifier
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera