PHONE ZONE<>
082009<><>

Pocket Digital Clock 1.1.5

Namena ovog jednostavnog programa je da na Today ekranu PPC uređaja prikazuje tačno vreme u digitalnom formatu. Verovatno se pitate ima li svrhe opterećivati ionako prebukirane resurse alatom koji obavlja funkciju koja se podrazumeva po defaultu? Pa, ako vam treba vizuelno upečatljiv prikaz, mogućnost korigovanja veličine ispisa i jednostavna alarm funkcija, onda je odgovor nesumnjivo potvrdan.

Pocket Digital Clock podjednako dobro radi na svim tipovima ekrana (portrait, landscape, square) i podržava rezolucije do 800 x 480 piksela. Za ispis se koriste tzv. non-bitmap fontovi (TrueType), a cela akcija rezultuje izuzetno malim opterećenjem sistemskih resursa. Kao što smo već rekli, korisnik po želji može vršiti korekciju veličine brojki (posebno za minute i sate, posebno za sekunde), a dozvoljena je i svojeručna promena njihove boje. Program, nažalost, ne detektuje ivice ekrana, pa pri dimenzionisanju prikaza treba voditi računa. Na ekranu se prikazuje i datum.

Dodatnu pogodnost predstavlja mogućnost postavljanja alarma. Za ovo imate samo tri „slota”, a pored kratkog tekstualnog opisa eventa koji nadolazi (za svaki ponaosob), dozvoljeno je i postavljanje drugačijeg zvučnog signala. Inače, Pocket Digital Clock može da prikazuje vreme u dve različite vremenske zone. Ipak, to je stvar koja ne može da se radi simultano, pa između prikaza valja switchovati ručno.

Vladimir PISODOROV

 
FingerPrint Scanner
WWIGO
GoogaSync
Microfi Nitrogen 1.1
Easy Busy
FuelLog
Screen Capture 1.2.1018
Pocket Digital Clock 1.1.5
Šta mislite o ovom tekstu?
ScreenWriter 1.95.9

Platforma:
Windows Mobile 5/6/6.1
Veličina:
31 KB
Cena:
program je besplatan
Adresa:
project .ionized .googlepages .com /pdc
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera