PSPlay<>
122007<><>

Aliens vs. Predator: Requiem

Mesec i po pre svetske premijere filma „Aliens vs. Predator 2”, vlasnici PSP-a dobili su ekskluzivnu priliku da okuse delić njegove atmosfere. Kao što to obično biva sa igrama rađenim na osnovu ostvarenja sedme umetnosti, autorski tim se negde u procesu kreiranja pratećeg sadržaja izgubio, tako da će Requiem (u najboljem slučaju) biti zanimljiv jedino okorelim ljubiteljima franšize „Aliens/Predator”.

Treba napomenuti da igra nema nikakvih dodirnih tačaka sa istoimenim PC serijalom. Ovog puta, u pitanju je klasična third person pucačka igra koja svojim sadržajem ne predstavlja ni bledu kopiju originala. Igrač se nalazi u ulozi predatora koji se obreo u mestašcetu u Koloradu nakon što se svemirski brod njegove braće (naslagan zinomorfima ko biblioteka knjigama) iz nerazjašnjenih razloga sunovratio iz orbite. Cilj je jednostavan – potrebno je ukloniti eventualnu vanzemaljsku pretnju, ali i dokaze (krhotine broda, osušene zinomorfske ljušture...) koji bi čovečanstvu ukazali na postojanje posetilaca iz svemira.

Gradić i njegova okolina prosto su preplavljeni jezivim stvorenjima (ima ih više nego na njihovoj matičnoj planeti), sa kojima se možete obračunavati upotrebom klasičnog „predatorskog” naoružanja (sečiva na zglobovima, koplje, šurikeni, topići na ramenima...). U pojedinim misijama zadatak će biti uništiti sve dokaze, u nekima je bitno samo dovući se živ sa lokacije A na lokaciju B, dok će biti i slučajeva u kojima ćete morati da koristite cloacking uređaj... A možete i da pocmekate sve što se kreće na ekranu – niko vam neće ništa zameriti.

Adresa: www.avppsp.com

Vladimir PISODOROV

 
Aliens vs. Predator: Requiem
Šta mislite o ovom tekstu?
Warhammer 40,000: Squad Command
Silent Hill: Origins
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera