PHONE ZONE<>
102007<><>

The Fast and the Furious: Fugitive

Baziran na filmu „The Fast and the Furious”, Fugitive vas postavlja u ulogu Brajana O’Konora, kojeg u filmu tumači Pol Voker. Vi gubite trku od Dominika Toreta (Vin Dizel), a nakon toga, čudnim spletom okolnosti, postajete begunac od policije, bez doma i novca. Kao što obično biva, posedujete samo svoj automobil kojim putujete od grada do grada i učestvujete u nelegalnim uličnim trkama. Na ovaj način zarađujete novac kojim unapređujete svoja „kolica”. Neka unapređenja su tu kako biste sledeći put lakše pobedili (nove gume, poboljšanje motora), dok su druga tu zbog estetskog elementa, ali i da biste lakše pobegli policiji kada vas juri, tako što ćete, na primer, promeniti boju svog vozila.

Osećaj u igri je na visokom nivou, a kontrole su izuzetno lake – gas, kočnica, levo, desno i, naravno, NOS – svojevrsni turbo koji se može iskoristiti tri puta tokom trke. Pogled na automobil je iza samog bolida, a na ekranu su još i mapa, brzinomer, količina NOS-a i, obavezno, stanje automobila. Crveni merač na dnu pomaže vam da vidite kakav je vaš „odnos” sa policijom – da li će vas juriti, da li obraćaju pažnju na vas ili ih jednostavno u tom trenutku ne interesujete.

Ukoliko se odlučite za igranje u singleplayer modu, ispunjavaćete raznorazne zadatke koji će pred vas biti postavljeni. Tu su tipični „pobedi u trci”, „uništi protivnički auto” i slični zadaci, ali i neki malo komplikovaniji, koji od vas zahtevaju da u određenom trenutku posetite određene lokacije, čuvate drugo vozilo od uništenja i slično. Bonus za sve koji su gledali film biće i pojavljivanje svih poznatih likova iz njega, a koji će ovde posedovati neke svoje nove zadatke i uloge, a ne treba zaboraviti ni otkrivanje skrivenih ulica ili misija.

Grafika je odlična, kao i muzika, i sve se to sjajno uklapa u hardverske kapacitete mobilnog telefona. Međuscene su urađene u engineu igre i zaista lepo kadrirane, pa je jedino što vam može zasmetati to što ne postoji mogućnost isključivanja muzičke podloge. Moramo napomenuti i da igra ima problema sa memorijom pa se neretko dešava da „pukne”, što nije stvar na koju smo navikli na mobilnim telefonima.

Ipak, i pored toga, The Fast and The Furious: Fugitive je jedna od boljih trkačkih igara koje smo imali prilike da vidimo u proteklom periodu, pa vam i ovaj naslov od sveg srca preporučujemo.

Milan ĐUKIĆ

 
The Fast and the Furious: Fugitive
Šta mislite o ovom tekstu?
Ali The Penguin
Resident Evil: The Missions

Platforma:
Java
Veličina:
640 KB
Cena:
11 evra
Adresa:
www .i -play .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera