PSPlay<>
042007<><>

Metal Slug Anthology

Povodom desetogodišnjice izlaska na tržište, SNK je rešio da obraduje vlasnike konzola PlayStation 2, Wii i PSP izdavanjem svojevrsne Metal Slug kompilacije. Za one koji ne znaju, napomenućemo da se radi o jednom od najkvalitetnijih 2D pucačkih platformskih serijala koji je svoju slavu stekao kako izdanjima za arkadne aparate tako i onima za kućne konzole.

Metal Slug Anthology donosi sve oficijelne nastavke na jednom mestu: Metal Slug, Metal Slug 2, Metal Slug X, Metal Slug 3, Metal Slug 4, Metal Slug 5, pa čak i Metal Slug 6. Izbor igara vrši se iz klasičnog menija, a pohvalno je što njihovo „otvaranje” nije uslovljeno – možete ih igrati bilo kojim redosledom. Omogućeno je i snimanje pozicija, što je svakako veliki plus jer je reč o izuzetno teškim igrama čije će završavanje i najspretnijima predstavljati priličan zalogaj.

Kako se radi o autentičnom arkadnom portu, sve igre izgledaju identično kao originalne izvedbe. Grafika je izuzetna, animacija savršena, zvučni efekti i muzička pratnja prepoznatljivi. S obzirom na to da originalne igre koriste nešto nižu rezoluciju od one koju je PSP sposoban da „pogura”, autori su obezbedili tri radna grafička režima. Tako se igra može „razvući” (bez većih gubitaka) do praktičnijeg 4:3 prikaza ili postaviti preko celog ekrana. Ovo poslednje, ipak, nije preporučljivo s obzirom na to da primenjeno strechovanje donosi izobličen prikaz i mutnjikavu sliku. Metal Slug Anthology ima sve naše preporuke.

Adresa: www.snkplaymoreusa.com/game_MS_Anthology.php.

Vladimir PISODOROV

 
Metal Slug Anthology
Šta mislite o ovom tekstu?
Every Extend Extra
Ultimate Ghosts ’N Goblins
World Snooker Challenge 2007
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera