PHONE ZONE<>
012007<><>

FlashSMS

SMS poruke su oduvek bile zgodan način da s nekim neobavezno komunicirate ili da ga obaveštavate o stvarima koje će se odigrati u narednim danima. Međutim, za brzo informisanje uvek je najbolje pozvati nekoga telefonom jer nikada ne znate kada će on određenu poruku pročitati i da li će uopšte primetiti da mu je ona stigla. Kako bi premostio takav jaz, Symbian-Toys izdao je FlashSMS.

Nasuprot svom imenu, u pitanju nije aplikacija koja omogućava da šaljete Flash animacije u okviru kratke poruke, već da svom sagovorniku jednostavno stavite do znanja da određenu poruku mora da pročita, i to tako što ćete njegov telefon automatski „isforsirati” da vašu poruku otvori na početnom ekranu. Važno je, naravno, napomenuti da sa druge strane nije potrebno ništa podešavati kako bi ova opcija radila kako treba. Programeri su na ovaj način obezbedili da vaš SMS bude vidljiv čim sagovornik uzme telefon u svoje ruke, a dobra opcija je i mogućnost da poruka bude obrisana čim pritisnete Exit dugme na vašem telefonu. Ovo je posebno zgodno jer sagovornika lišava potrebe da stalno briše pristigle poruke koje odavno nisu aktuelne. Ovo setovanje se lako može isključiti.

FlashSMS je jedan izuzetno koristan program, pogotovo za poslovne ljude koji su u stalnoj korespondenciji sa svojim kolegama i prosto im nije zgodno da često nekoga pozivaju telefonom. Što zbog količine vremena potrebne za tako nešto što zbog činjenice da su svi ti pozivi dosta skuplji nego slanje SMS poruka.

Milan ĐUKIĆ

 
Draw
Video Ring
Today
FlashSMS
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Symbian
Veličina:
129 KB
Cena:
7 evra
Adresa:
www .symbian -toys .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera