PHONE ZONE<>
012007<><>

Today

Organizacija radnog dana je sve komplikovanija i stvara poslovnim ljudima sve više i više problema. Rešenje su PDA uređaji, laptopi, aplikacije za vođenje vašeg radnog dana i brojne ceduljice na radnom mestu. Kako bismo vam donekle pomogli u toj borbi sa večitom stiskom u vremenu, predstavljamo vam softver prostog imena – Today.

U pitanju je „all in one” aplikacija koja na jednom mestu skuplja sve vaše poslovne sastanke pa i privatna dešavanja, kako biste uvek bili upućeni u to šta je dalje pred vama. Glavni ekran podeljen je na nekoliko menija, a tu su na prvom mestu zadaci koje u toku jednog dana morate da obavite, kao i već obavljene obaveze. Zatim slede važni datumi kao što su godišnjice, rođendani, slave i svadbe, nakon kojih imate spisak sastanaka koje morate da obavite u toku dana. Kako bi ova „poslovna ponuda” bila kompletna, program obuhvata i listu novih SMS poruka i novih e-mailova. Pored svake od stavki stoji i broj u zagradi koji označava koliko zadataka imate u svakoj od njih, a pored imena programa – „Today” – softver je sposoban da prikazuje sva dešavanja i naredne nedelje pa čak i kompletnog meseca.

Naravno, za sve ove događaje moguće je podesiti i alarm kako bi vas telefon stalno podsećao da nešto ne smete da zaboravite pa se čini da je ovo jedno od kompletnijih i kvalitetnijih rešenja kada govorimo o organizaciji vašeg radnog dana.

Milan ĐUKIĆ

 
Draw
Video Ring
Today
Šta mislite o ovom tekstu?
FlashSMS

Platforma:
Symbian, Java
Veličina:
340 KB
Cena:
9,5 evra
Adresa:
www .chepall .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera