PHONE ZONE<>
012007<><>

Draw

Hteli mi to da prihvatimo ili ne, jedna od najpopularnijih aplikacija koja se dobija uz Windows, pored naravno „Pasijansa”, jeste – Paint. Razlog za ovo leži u činjenici da svi, bilo kojeg da su uzrasta, vole ponekada nešto da nacrtaju i okreću se Paintu kada imaju nešto slobodnog vremena, a ne znaju šta da rade. Često su te kreacije ispod svakog nivoa, osim naravno kod talentovanih ljudi, ali to ne sprečava „slikare” širom sveta da stvaraju nova dela. Kako biste sada mogli da crtate i u pokretu, stiže program prostog imena – Draw.

U pitanju je softver koji prilikom startovanja preuzima čitav ekran vašeg mobilnog telefona i pretvara ga u tablu za crtanje. Pred vas je postavljen kompletan set standardnih alatki kao što su crtanje slobodnom rukom, prave linije, geometrijski oblici i naravno boje. Tu je i mogućnost odabira debljine linije koju povlačite, njenog oblika i tipa, tako da će ovaj program ponuditi sve ono što vam je potrebno da biste napravili kratku kreaciju na putu do posla. Naravno, ne očekujte čuda i podršku kao za programe slične namene na PC-u, ali za osnovne crteže (koje možete snimiti i kasnije proslediti dalje u MMS poruci) Draw je sasvim dovoljan.

Jedino što vas možda može odvratiti od ovog softvera jeste njegova cena koja je možda i nerealna (12 evra), ali je ona svakako opravdana ukoliko vam ovakvo aplikativno rešenje odgovara, recimo za posao.

Milan ĐUKIĆ

 
Draw
Šta mislite o ovom tekstu?
Video Ring
Today
FlashSMS

Platforma:
Symbian
Veličina:
1,3 MB
Cena:
12 evra
Adresa:
www .my -symbian .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera