PHONE ZONE<>
122006<><>

VBirthday

Nove tehnologije i pojačana komunikacija dovode do toga da upoznajete znatno više prijatelja, partnera ili za vas na drugi način važnih osoba. Lepo bi bilo zapamtiti njihove rođendane, iz čiste kurtoazije, a pri tom pokušati da ne zaboravite datume rođenja svojih starih prijatelja koji vam tako nešto možda mogu i zameriti. Kako nema potrebe da sve pamtite, možete probati program VBirthday, zgodnu aplikaciju koja će vam pomoći da sve važne datume držite pod kontrolom. Aplikacija omogućava upisivanje imena i datuma rođenja, a automatski nakon toga izračunava broj godina i horoskopski znak. Kako bi korisnost bila na maksimumu, omogućeno vam je da za svaki od rođendana postavite i alarm u određenom vremenskom periodu kako biste se podsetili da, recimo, na vreme kupite poklon.

Onima koji vole da se igraju menijem i izgledom aplikacije VBirthday omogućava čak i da definišu posebne ikonice kako bi razdvojili recimo rođendan od nečije godišnjice braka ili nečiju slavu od svadbe.

Program se zaista pokazao kao jako koristan tako da ne postoji nijedan razlog da ga ne instalirate, čisto kako biste jedan veliki teret prepustili programu, to jest mobilnom telefonu.

Milan ĐUKIĆ

 
miExcuse
VBirthday
Šta mislite o ovom tekstu?
NoRedClose
SMSAlert

Platforma:
Java
Veličina:
240 KB
Cena:
5 evra
Adresa:
www .bitsib .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera