PHONE ZONE<>
112006<><>

SMS Anywhere

U današnje vreme jeftinih mobilnih telefona i još jeftinijih SIM kartica za razgovor nije retka slika da jedna osoba ima dva, pa čak i tri mobilna uređaja. Često se podele vrše na „poslovne i privatne”, ali i „sportske i svakodnevne” ili „za izlazak i za kod kuće”. Jasno je da je manipulacija svim tim telefonima jako komplikovan posao, a često ih ne možete sve nositi sa sobom, čak i da hoćete. Tu se javlja problem komunikacije sa vama jer će vas mnogi verovatno zvati upravo na telefon koji niste poneli ili vam na taj broj poslati SMS poruku.

SMS Anywhere je program koji bi trebalo da reši problem sa kratkim porukama i više mobilnih telefona. Kao što ćete primetiti, uz tekst o ovom programu ne idu nikakve slike same aplikacije, a razlog je to što ovaj program nema svoju ikonicu niti je vidljiv u listi softvera i ne možete mu nikako pristupiti nakon instalacije. Sva kontrola se obavlja putem SMS poruke koju ćete poslati sa nekog drugog broja.

Tako vam SMSAnywhere omogućava da na osnovnom telefonu postavite drugi broj na koji će se sve poruke preusmeravati. Koristeći mnogobrojne skraćenice i slova, na svoj osnovni telefon slaćete uputstva za uključivanje i isključivanje programa, za promenu lozinke, zahtev za prosleđivanje poruka i slično.

Drugi vid korišćenja ovog programa može biti za kontrolu vaše dece, na primer. U svakom trenutku na mobilni telefon možete instalirati SMS Anywhere i definisati da sve ne samo dolazne već i odlazne poruke šalje na neki drugi broj telefona. Ovo će vam omogućiti da u svakom trenutku znate sa kim i o čemu vaše dete komunicira, naravno, ukoliko smatrate da je ovakva opcija moralna i da vam je zaista potrebna. U skladu s tim, prilikom promena bilo kakvih podešavanja samog programa, poruke koje šaljete sa drugog telefona neće se prikazivati na ovom bazičnom niti će biti obaveštenja da su one pristigle na telefon.

SMS Anywhere je zanimljiv program koji bi trebalo da vam pomogne da objedinite sve svoje telefone, posebno ako ne možete stalno da ih nosite sa sobom, samo kako biste uvek bili u kontaktu sa svojim prijateljima ili partnerima.

Milan ĐUKIĆ

 
SMS Anywhere
Šta mislite o ovom tekstu?
Profile Switcher
HeightCam

Platforma:
Symbian
Veličina:
48KB
Cena:
freeware
Adresa:
www .wireless -labs .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera