TEST DRIVE<>
092006<><>

Microstar Mega Player P610

Kao telefon

Microstar Mega Player P610
Microstar Mega Player P610
Sa MSI MP3 plejerima smo dobro upoznati jer je više modela prošlo preko naših stranica. Ovog puta smo dobili jedan veoma zanimljiv model. U pitanju je Mega Player P610. Ime modela, a i spoljašnji srebrno-crni izgled ovog MP3 plejera neverovatno asociraju na popularni mobilni telefon Sony Ericsson T-610.

MP3 plejer je, naravno, daleko lakši, manjih dimenzija i znatno stanjenog profila u odnosu na mobilni telefon. Ispod ekrana se nalazi sedam tastera od kojih su pet grupisani u kursorske, a tu su i dva softkeya (kao i na mobilnom). Iako kursorski tasteri podsećaju na tastere osetljive na dodir, ispod njih su ipak regularne „žabice”. Na bokovima plejera su taster hold i taster za snimanje diktafonom. Utičnice za USB i slušalice se nalaze sa donje strane plejera. Čak i ugrađeni ekran podseća na one iz mobilnih telefona: 1,8-inčni TFT kolor ekran rezolucije 128 x 160 piksela. Prikaz na ovom ekranu je izuzetno kvalitetan i živih je boja.

Sam plejer ima solidne performanse. Ekran je dovoljno veliki da bi se video veliki broj korisnih informacija vezanih za pesmu. Zvuk koji plejer proizvodi je dovoljno jak i čist, a slušalice koje dolaze u paketu su zadovoljavajućeg kvaliteta. Podešavanja nivoa ekvilajzera su omogućena preko pet predefinisanih tipova. Od muzičkih formata podržani su MP3, WMA i WMA sa DRM podrškom (Digital Rights Management). Uređaj se napaja preko ugrađene litijum-jonske baterije koja se puni dok je plejer priključen na USB preko isporučenog kabla. Na kompjuter se prijavljuje ili kao USB prenosni disk ili kao MTP uređaj (Media Transfer Protocol – preko Windows Media Playera) što se može izabrati u podešavanjima plejera. Na bilo koji način da se plejer poveže, omogućen je nesmetan pristup svim fajlovima. Protok od oko 1,5 MB/s u bilo kom pravcu omogućava da se veličina raspoloživog prostora od 1 GB iskoristi i kao prenosni disk, ali ipak mislimo da je protok prespor s obzirom na to da se radi o velikom kapacitetu. Što se tiče video-opcija, tu je ovaj plejer skroman. Omogućeno je puštanje MJPEG animacija u MOV formatu, gledanje JPEG slika i čitanje tekstualnih fajlova.

MSI Mega Player P610 je izuzetno tanak MP3 plejer, solidnih performansi i lepog dizajna (ne bismo rekli „jedinstvenog” jer podseća na mobilni telefon). Sa cenom od oko 120 evra i kapacitetom od 1 GB, ovaj plejer zaista pruža dobar odnos cene i kvaliteta.

Vladimir ČABRILO

 
AMD vs Intel
Gigabyte GA-965P-DQ6
ATI Radeon X1950XTX
Asus Extreme N7300GT SILENT/HTD/256M, Gainward BLISS 7300GT PCX 256MB TV-DVI, Gigabyte GV-NX73T256P, Microstar NX7300GT-TD256EH
Apple MacBook
Samsung SyncMaster 931BF
Logitech MX Revolution
Samsung SCX 4200
Gigabyte GC-PTV-TAF Digital Theater Hybrid TV Card
Logitech mm28 Portable Speakers, Logitech V20 Notebook Speakers, Genius SP-i350
Microstar Mega Player P610
Šta mislite o ovom tekstu?
Benq DC C800, Premier DS-8330
Leadertone LT-F100 PMP
Canyon USB 2.0 Rubber Flash Drive
Media-Tech Visitor Optical, Traveler Optical, i Perfection Office
Genius PenSketch 6x8
Altec Lansing VS2321 i FX4021
Canyon CN-VP1 VoIP Pack
Xwave S-08, S-09 i BT YJ-531

Kapacitet:
1 GB fleš memorija
Ostalo:
1,8 inčni ekran u boji, ugrađena Li-ion baterija, izuzetno tanak, nema FM radio
Proizvođač:
Microstar
Kontakt:
Microstar SCG
Kontakt:
Pakom
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera