PHONE ZONE<>
082005<><>

WWE Aftershock

Kada su u pitanju igre koje su jedinstvene u žanru i na tržištu, igrači imaju „pismo-glava” situaciju u kojoj je neizvesno hoće li dobiti dobru ili lošu stvar. WWE Aftershock teži ovoj drugoj grupi. U pitanju je ostvarenje firme Exient. Napredne opcije kao što su King of the Ring, Tag Team ili podrška za Bluetooth multiplayer ukazuju da momci iz Exienta imaju ideju šta rade, ali nemaju i viziju kako da to izvedu na kvalitetan način.

Grafika je izuzetno slaba, iako je u 3D okruženju što bi trebalo da kompenzuje stvari. N-gage igre u potpunom 3D-u imaju znatno bolju grafiku. Kečeri ovde izgledaju kao kartonske kutije ofarbane vodenim bojama. Možete ih razaznati samo po odelu koje nose u ringu. Animacije pokreta su loše: rvači, koji su inače prilično skakački i atletski raspoloženi, izgledaju više kao zombiji koji lutaju bez cilja.

U igri možete prepoznati 12 popularnih kečera kao što su Big Show, John Cena ili Rey Mysterio, koji trenutno „žare i pale” Amerikom. Lista možda nije preterano velika, ali sadrži favorite fanova širom sveta. Ono što svakako nedostaje jeste mod za kreiranje sopstvenih boraca, što je jedna od najstandardnijih stvari u igrama ovog tipa već nekoliko godina.

Vredna pohvale je dobra audio-podloga igre, kako po pitanju muzike tako i po pitanju zvučnih efekata.

Iako je igra sa potencijalom, WWE Aftershock nije iskoristio priliku i pridobio veći deo N-gage igrača. Nejasne kontrole i prilično loša grafika odvratiće mnoge čak i od obične probe. Nadajmo se da će rupu u ovom delu tržišta neko primetiti i izdati igru vrednu N-gage platforme, koja će doneti pravu kečersku zabavu na mali vertikalni ekran.

Milan ĐUKIĆ

 
WWE Aftershock
Šta mislite o ovom tekstu?
Hexagon Deluxe
HoverZone

Platforma:
N-gage
Adresa:
www .n -gage .com /games
Cena:
15 evra
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera