NA LICU MESTA<>
112004<><>

ŠljivITi po Vencu

PiN iDay 2004, hotel NORCEV, Fruška gora, 1-3. oktobar

Brendovi su kao ljudi – neki su interesantni, a neki ne. Uz slogan „ŠljivITi in Serbia”, manifestacija u organizaciji novosadske firme PiN Computers napravila je spoj naše tradicije i IT-a. Druženje poslovnih partnera ove firme na Fruškoj gori, kojih je bilo više od 200, ujedno je predstavljalo i jubilej novosadske firme – deset godina postojanja. U tri dana, pored brendova pod nazivom „šljiva”, „gusle”, „opanci” i „šajkača”, predstavljeno je nekoliko starih i novih IT brendova koje zastupa ova firma.

Definitivno najveće zvezde stigle su iz Canona – u pitanju je nova serija štampača Pixma (vidi poseban tekst), a većinu modela gosti manifestacije mogli su i da isprobaju. Ova ponuda Canona upotpunjena je novim modelima digitalnih fotoaparata i kamkordera. Pored Canona, gostima su predstavljene ploče iz ASRocka, kućišta i napajanja Chiefteca, kompjuterska „galanterija” Geniusa, grafičke kartice firmi HiS i Leadtek, serveri i notebookovi IBM-a, serija monitora LG Flatron, kompletna ponuda Logitecha, Memorex mediji, Transcend memorije, kao i novosti u Neo liniji proizvoda. Cilj je ostvaren – gosti su se upoznali s novitetima i planovima za budućnost pomenutih firmi, a u program manifestacije bio je uključen i „aktivan odmor”. Žurke, koncert Vlade Georgijeva, a i predivan ambijent Iriškog venca uz lepo vreme išli su na ruku ljubitelja šetnji po prirodi.

Tri dana bilo je premalo da se „svari” količina novih proizvoda koji su predstavljeni ili najavljeni na ovoj manifestaciji. U svakom slučaju, čeka nas puno noviteta iz PiN Computersa, a posetioci su većinu njih mogli da vide na prigodnoj izložbi organizovanoj u holu hotela.

Dušan STOJIČEVIĆ

 
 AKTUELNOSTI
Meteorolozi u evropskoj mreži

 NOVE TEHNOLOGIJE
HDTV (televizija visoke definicije)

 NA LICU MESTA
PaperWorld Frankfurtskog sajma, Trodat, Vels, Austrija
Samsung Future Show 04
Sajam kratke elektronske forme, Rex
MSI i PC Centar nagradna igra
PiN Computers iDay 2004, Fruška gora
Šta mislite o ovom tekstu?
Predavanje E. Kasperskog
Cores DATUM 2004
Pakom Roadshow 04, Kopaonik

 KOMPJUTERI I FILM
„Alien vs Predator”
„Shark Tale”

 SERVIS
Mali priručnik (digitalne) fotografije
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera