NA LICU MESTA<>
122003<><>

Kreativno letenje

Creative prezentacija, Vršac, 25. oktobar

Zanimljive prezentacije hardvera polako postaju više pravilo nego izuzetak. Pažnju publike najlakše je zadržati ako im obećate nešto spektakularno posle predavanja. Predstavnici kompanije Creative i njihov generalni zastupnik ComputerLand tu lekciju su odlično savladali i organizovali su kvalitetnu i posećenu prezentaciju u pilotskoj školi JAT-a u Vršcu.

Osvanulo je prilično tmurno jutro, što je svima pokvarilo raspoloženje jer je najavljeno letenje avionom time dovedeno u pitanje. Posle kraćeg odmora u restoranu Akademije, počele su prezentacije najnovijih Creative proizvoda. Događaj je otvorio Miodrag Stakić, vlasnik ComputerLanda. Posle dobrodošlice i nekoliko uvodnih reči gospodina Stakića, prisutnima se obratio gospodin Michele Ieri, menadžer Creativea za ovaj deo Evrope. Njegovo izlaganje je bilo fokusirano na nove proizvode koje je Creative lansirao u toku ove godine. Gospodin Ieri je vrlo profesionalno odradio svoju prezentaciju, ali se potrudio da unese zdravu dozu humora u kojoj su uživali svi prisutni.

Zatim su na scenu stupili predstavnici ComputerLanda sa detaljnijim predstavljanjem proizvoda po grupama. Moramo pohvaliti odluku da prezentacije održe domaći kadrovi, na srpskom jeziku, što je značajan pomak u odnosu na dosadašnju praksu. Kompletna prezentacija je bila podeljena na dva dela, a sama predavanja su bila jezgrovita i zanimljiva. Creative je stavio težište na proboj u nova tržišta. Optički miševi, bežične kombinacije tastature i miša, kao i nekoliko modela Web kamera glavna su uzdanica Creativea. Polje zvučnih kartica i zvučnika obogaćeno je s nekoliko novih modela Audigy kartica i novom linijom 7.1 zvučnika. Posebnu pažnju publike izazvala je minijaturna Web kamera namenjena prenosnim računarima.

Posle prezentacije uputili smo se u restoran nove hale „Milenijum” na omanju zakusku, a kao dezert, pojavilo se sunce, pa smo otišli na aerodrom da uhvatimo poslednje zrake svetla.

Nakon kraćeg većanja, ispravno je odlučeno da dame dobiju prednost, zatim predstavnici Creativea, te smo onda došli na red mi, ubogi muški predstavnici medija. Leteo se jedan, školski krug, a srećnici koji su sedeli napred (u koje spada i vaš izveštač) mogli su da upravljaju Cesnom! Naravno, uz budno oko (pravog) pilota.

Na kraju ovog izveštaja možemo samo da pohvalimo ComputerLand i Creative za zanimljivu prezentaciju i dobro gostoprimstvo.

Aleksandar AŠKOVIĆ

 
 TRŽIŠTE
Baterije

 PRIMENA
Prepravke računara

 NA LICU MESTA
Creative prezentacija, Vršac
Šta mislite o ovom tekstu?
ArtTech 4, Pančevo
PiN Computers iDay, Fruška Gora
Sajam informatike, Novi Sad

 KOMPJUTERI I FILM
„Gospodar prstenova: Povratak kralja”
„Looney Tunes: Back in Action”
„Avanture Indijane Džonsa”, DVD
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera