PD KUTAK<>
012002<><>

Disc Juggler 3.5

Kada biste prosečnog vlasnika CD pisača pitali koji program koristi za izradu CD kopija, odgovor bi verovatno bio Nero Burning Rom, Easy CD Creator, Clone CD... Na našim prostorima primat ubedljivo drže prva dva pomenuta ostvarenja, možda i zbog činjenice da se sa većinom CD pisača besplatno dobijaju njihove kopije. Ako ste skloni eksperimentisanju možda će program, na koji vam skrećemo pažnju u ovom tekstu, biti pravo rešenje za vas.

Disc Juggler je jedan od prvih programa koji su omogućili istovremeno pisanje na nekoliko uređaja. Program se može naći u četiri varijante koje se međusobno razlikuju po broju podržanih pisača čiji broj ide od 2 pa sve do 32. Naravno, samim tim i cena programa skače, pa u najluksuznijoj verziji iznosi fantastičnih 700 USD! Upravljački interfejs se ne razlikuje suviše od već ustaljenih rešenja, viđenih u sličnim ostvarenjima, tako da je rad veoma ugodan i brz. Postoji sedam načina rada koji podrazumevaju sve od bekapovanja podataka sa hard diska, kopiranja sadržaja sa CD medija pa sve do brisanja CD RW medija. Zanimljivu stvar predstavlja mogućnost izrade CD image (kontejner) fajlova koji kasnije mogu da se upotrebe za rezanje ili eventualno kao dodatak programu DAEMON Tools 2.88, čiji opis možete pročitati na ovim stranicama.

Pri radu sa ovim programom koristili smo model rezača LG GCE-8160B (16x/10x/40x) što se pokazalo kao odlična kombinacija. Dostigli smo maksimalnu brzinu rezanja (16x) i to na bezimenim CD medijima, kada je cela operacija trajala nešto duže od pet minuta. Naravno, Disc Juggler se nije bunio ni pri radu sa CD-RW medijima, kao ni pri kopiranju diskova za Sony PlayStation.

Vladimir PISODOROV

 
Disc Juggler 3.5
Šta mislite o ovom tekstu?
DAEMON Tools 2.88
ASL SLanT: Sign Language Teacher 1.06dna
Active Desktop Calendar 2.6
Trillian 0.7
WCPUID 3.0d
PowerStrip 3.10
DU Meter 3.02
DubIt 2.0.8
IFS 1.0
VisualRoute 6.0a

TIP:
Narezivanje CD medija
INFO:
Win 9x/Me/NT/2000/XP (cdjd_msi.exe, 8,13 MB)
REGISTRACIJA:
49 USD, potrebna za sve funkcije.
ADRESA:
www .padus .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera