TEST PLAY<>
072001<><>

Sudden Strike Forever

Kada se pre više od pola godine pojavio Sudden Strike nemačke kuće „CDV” (do tada poznate samo po neuobičajenoj simulaciji Wet – The Sexy Empire), ljubitelji RTS igara bili su više nego zadovoljni. Doduše, mnogim igračima je na momente bila frustrirajuće teška, odnosno zahtevala je potpunu posvećenost čime je ubijena ideja o instant zabavi. Stvar je dodatno komplikovana nedostatkom tutorial misija i izbora nivoa težine.

U Sudden Strike Foreveru težina misije može se podešavati kroz tri nivoa (Easy, Medium i Hard). Ovaj mission pack namenjen je u prvom redu okorelim ljubiteljima originala, željnih novih dokazivanja. Novina ima toliko da na momente izgleda kao da je u pitanju potpuno nova igra. Za početak, tu je preko 30 novih jedinica što obećava pravo adrenalinsko ludilo tokom igranja.

Kroz četiri kampanje možete se oprobati kao vođa američke, britanske, nemačke ili ruske armije. Osveženi su i tereni na kojima se sukobi odvijaju, pa ćete uživati u pejsažima Severne Afrike kao i smenama sva četiri godišnja doba. Posebno su lepi nivoi u pustinjama i pod okriljem snežne ruske zime. Prikaz je ostao izometrijski 2D, ali novi tereni izgledaju izuzetno lepo i prosto mame igrača da završi nivo kako bi video sledeći.

Pored kampanja tu je i sedam potpuno novih single player misija, a bogatu ponudu zaokružuje 20 multiplayer misija za online makljažu (i dalje su prisutni dosadni i opširni brifinzi pre svake misije). Poboljšanja se vide i na ponašanju jedinica. Komandanti više utiču na iskustvo potčinjenih, a vozila se lakše kreću (sada mogu voziti i u rikverc). Vidljiva su i poboljšanja na komandnom interfejsu, doduše bez bitnijih koncepcijskih promena. Urađene su manje kozmetičke izmene i povećana funcionalnost.

Ovaj set dodatnih misija za nijansu je teži od originalne igre. Zato ga preporučujemo samo igračima koji su prešli Sudden Strike ili imaju dovoljno strpljenja da savladaju komande i pravila. Kakav li će tek biti Sudden Strike 2?

Vladimir PISODOROV

 
Arcanum: Of Steamworks & Magick Obscura
Baldur's Gate II: Throne of Bhaal
Independence War 2: Edge of Chaos
Diablo II: Lord of Destruction
Anachronox
Original War
Gilbert Goodmate: and the Mushroom of Phungoria
Operation Flashpoint: Cold War
Z Steel Soldiers
Startopia
Emperor: Battle for Dune
The Sting!
Star Trek: Deep Space Nine - Dominion Wars
Sudden Strike Forever
Šta mislite o ovom tekstu?
Techno Mage
Star Trek: Star Fleet Command - Orion Pirates
Zeus Expansion: Poseidon
911 Fire Rescue
Alone in the Dark: The New Nightmare
Road to India
Legends of Might and Magic

MINIMUM:
Pentium/233 MHz, 32 MB RAM-a
OPTIMUM:
Pentium 2/300 MHz, 64 MB RAM-a

90

Softver ustupio „NT soft”
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera